www.zonplan.nl
Valuta:

Verzenden & retouren

´╗┐Verzenden & retourneren
verzending Wholesale
Alle items worden verzonden binnen 1-2 werkdag na uw bestelling, onder voorbehoud van verificatie betaling. Na verzending, ontvangt u een bevestiging van verzending e-mail met de drager te ontvangen en bestel het bijhouden van informatie. Je kon het op de Express website.If u niet de tracking informatie binnen 3 dagen te ontvangen, controleer dan uw spambox of neem contact op met onze klantenservice.
De levering informatie omvat volledige naam, juiste adres, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Als de beide adres of telefoonnummer niet juist is, zult u niet de items te ontvangen, ben je verantwoordelijk voor het verloren zal zijn. Zo kunt u opnieuw te controleren uw verzendadres en zorg ervoor dat er iemand is om het pakket te ondertekenen.
Zoals gewoonlijk duurt het 5-7 werkdagen voor u om het pakket te krijgen.

Terug
Alle items zijn kwaliteit gecontroleerd. Als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op via E -mail of online met ons chatten eerste.
Zorg er wel voor dat u de Returns Merchandise Authorization aanvragen binnen 30 dagen na ontvangst voor terugbetaling. onze tijdige terugkeer van ongedragen, ongewassen, of defecte items die moet ook de leverancier verpakking en markeringen en moeten in dezelfde staat als toen het werd ontvangen. Rendementen die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en we niet uw teruggave te accepteren.
Zodra wij het pakket dat u verzendt ontvangt, zullen we de terugbetaling doen voor u binnen 12 tot 24 uur, zoals gebruikelijk, het duurt 5 tot 25 werkdagen voor u om het te krijgen.

Exchange
Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Neem dan eerst contact met ons op. Geef de uitwisseling item en de nieuwe model of maat in uw e-mail naar de klantenservice. Items moeten in originele staat en ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer. Als u wilt uw aankoop uit te wisselen, de uitwisseling verzendkosten zijn ook de verantwoordelijkheid van de klanten. Bij wij het pakket ontvangen, zullen wij de uitwisseling voor u zo spoedig mogelijk te doen.
Terug