www.zonplan.nl
Valuta:

Privacy verklaring

Privacy verklaring
Privacy Policy Betaling Veiligheid Credit card betaling op onze website door derden betaling van visa is beveiligd, zonder risico's, op hetzelfde moment, we accepteren andere betalingen, zoals Moneygram, Westunion. Alle verzoeken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij zullen hun best doen om u te helpen. Dank u voor uw bezoek, geniet van uw winkelen. Wij respecteren uw privacy en waarderen uw bedrijf. Op geen enkel moment hebben we ooit bieden uw account contact- of betaalgegevens nodig om een ​​leverancier van derden, medewerker of dienstverlener tenzij absoluut noodzakelijk om uw transactie en bestelling te voltooien. Onze betrokkenheid bij uw privacy Uw privacy is belangrijk voor ons. Om een ​​betere bescherming van uw privacy de volgende mededeling verklaart de informatie die we verzamelen, hoe het wordt gebruikt, hoe het wordt veiliggesteld, en hoe u contact met ons op als u zich zorgen maakt. Welke informatie wordt verzameld: Als onderdeel van het bestelproces, de volgende informatie wordt verzameld uit shoppers:
Naam Shipping / factuuradres E-mailadres Telefoonnummer creditcard / betaalkaart informatie.
Agent Beleid
Ons bedrijf biedt nu een brede service om te werken en te ontwikkelen samen met u, met inbegrip van het product service en advies tot uitbreiding, het detail als volgt:
1.fastly en doelmatig. Nu kon je de adjunct-producten van ons bedrijf zijn, dan kun je open kunt u zich pas online verkoop! En ons bedrijf zou prioriteit om u de service van het product aan te bevelen en vrij uitbreiding, maken je winnen in de eerste run!
2. Met het oog op de bijwerking van het product te houden, zouden we adviseren dat alle goederen op de website van de verkoop, die door ons. We zou merken via e-mail of TEL over de update van de nieuwe goederen. Op hetzelfde moment, als u een vraag van het nieuwe product of de markt, gewoon feedback en ons bedrijf onmiddellijk zou antwoorden.
3. Sterke logistieke ondersteuning systeem en samen te werken van de fabriek, maken ons zeer zeker van dat retail service van goederen. Op hetzelfde moment, als voor de verzending, ons bedrijf zou de deur te verstrekken aan de deur en laten vallen lijndienst vrij.
4. De retail-prijzen worden lokaal instellen door middel en de wholesale-prijzen van onze producten zijn gebaseerd op onze retail prijzen. Normaal gesproken hebben we te maken op een 30% korting handel basis, kwantiteit is met een voorkeursbehandeling.
5. Op de website van de agenten kan vrijheid om de wijze van betaling die afhankelijk zijn van de praktische situatie en de sterke technische ondersteuning van ons bedrijf selecteert u de module van online betalingen te ontwikkelen om de uitbreiding van uw bedrijf
6. Ons bedrijf garandeert dat in termen van het aantal bestellingen in te voeren na 2 dagen van de levering, en een overzicht van alle bestellingen tracking-nummer, die u on-line real-time tracking kunnen bieden. De tijd aankomst van de goederen op hun bestemming voor 3-5 dagen.
7. Met betrekking tot goederen te vervoeren en daarmee samenhangend beleid en aanverwante producten vragen, dan kunt u zorg voor de detailhandel de website van ons bedrijf te geven! Op hetzelfde moment, kunnen agenten worden op basis van hun behoeften, geef ons bedrijf feedback, zullen we de update doen ", aldus het bedrijf te geven".
Terug